En helg i England | annamopp

annamopp

Annons

En helg i England

Tiden bara springer ifrån mig och nu är det snart två veckor sedan jag spenderade en helg i England. Nottingham var målet för resan men ärligt talat var jag inte där sådär jättemånga timmar. Vi flög till Manchester och tog sedan tåget till Nottingham så när vi väl var framme var det redan tidigt på eftermiddagen och klockan sju morgonen där efter lämnade jag hotellet och gick till bussen som skulle ta mig till Heathrow. En blixtvisit kan man alltså kalla det! Men vi hann med en vända på stan och såklart en konsert, vilket var anledningen att vi ens åkte dit!


Konsertstället 


Där det enligt skyltningen skulle finnas mer shopping………


Det var första gången jag var ifrån Eskil så länge och framför allt så långt ifrån honom men jag tycker det gick bra. Han och Simon hade haft det bra och även om jag såklart saknade honom (ok, båda två men Simon har jag ju varit ifrån rätt många gånger haha) var det inte fruktansvärt jobbigt förrän jag hoppade av pendeltåget här hemma och bara hade några minuter kvar hem. Jag tror i och för sig att det kan ha hjälpt att han var jättegnällig några dagar innan jag åkte så jag kände verkligen att jag behövde få vila huvudet lite, även om det nog av den anledningen hade räckt med betydligt kortare tid. 

Så snart jag hittar lite tid kommer ett inlägg om konserten. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats