Jag tror jag blir knäpp | annamopp

annamopp

Annons

Jag tror jag blir knäpp

Ni vet hur man använder noll sömn som tortyrmetod? Noll sömn är det väl inte, inte så illa, men Eskil har aldrig någonsin sovit så här dåligt. När han va nyfödd och jag inte kunde somna för jag var rädd att han skulle dö samtidigt som vi var tvungen att väcka honom var tredje timme för mat… låt oss säga att det var en bra tid i jämförelse! Jag kan inte ens räkna hur många gånger han vaknar per natt just nu och dessutom är han extremt svårsövd. Som grädde på moset slåss och sparkas han i sömnen så jag och Simon sover ju knappt alls.

Sen har vi nästa problem. Maten. Han har ju alltid varit ett litet matvrak som gillat allt. Nu tvärvägrar han att bli matad av mig. Om någon annan matar går det hur bra som helst men det är ju jag som är hemma med honom om dagarna. Och plockmat? Alltså vi försöker men dels ledsnar han väldigt fort (får i sig kanske en femtedel så mycket som när han äter en normal mängd pure) och framför allt har han jättesvårt för bitar. Han får lätt kväljningar och sätter han en liten bit i halsen kommer exakt allt upp igen. Så det enda som funkar riktigt bra är grötklämmisar men det kan han ju inte leva på (och min föräldralediga ekonomi klarar det inte riktigt heller)!

Låt oss säga att jag aldrig någonsin längtat mer efter Simons julledighet…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats