Lunch på stan och en polisanmälan | annamopp

annamopp

Annons

Lunch på stan och en polisanmälan

Strax innan lunch idag åkte jag och Eskil in till stan för att luncha med mammalediga kollega P och hennes dotter. Min plan var att Eskil skulle sova på tåget men det fanna alldeles för mycket spännande att titta på så han slocknade istället fem minuter efter att vi kommit fram. 

Vi hade inte setts sen innan sommaren så förutom att det såklart var kul att ses så kände vi nog båda att den andres barn hade blivit stort sen sist! Men det händer ju onekligen en hel del på någon månad när de är så här små. Mindre kul var det när vi kom hem och jag insåg att någon handlat grejer med mitt personnummer. Apoteksvaror för drygt 3000kr + två mobiltelefoner med tillhörande abonnemang i Trollhättan för att vara exakt. Jag har därför suttit i telefon hela eftermiddagen för att polisanmäla och för att prata med företagen det gäller så jag inte blir betalningsskyldig för något. Så surt och så mycket jobb! Skönt i alla fall att min pappa kunde komma hit en stund och att Simon kunde sluta jobbet tidigare så att jag kunde ringa samtalen i lugn och ro utan uppmärksamhetskrävande bebis. Nu hoppas vi bara att det var slut där och inget nytt dyker upp!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats