Övertala maken, rond två | annamopp

annamopp

Annons

Övertala maken, rond två

Eskil totalvägrar spjälsängen just nu! Jag kan inte natta honom alls där och maken kan få honom att sova 1-2 timmar innan jag får ge upp på någon slags egentid och gå och lägga mig tillsammans med Eskil i vår säng. Där somnar han bums och sover som en stock till åtminstone två på natten. Men jag vågar ju inte lämna honom ensam i vår höga säng så…

… min lösning på det hela är att köpa en 105 eller 120 madrass och lägga på golvet i hans rum så vi kan natta honom på samma sätt som i vår säng (makens lösning är att härda ut vilket inte alls känns som en lösning). Nån som har testat det? Eller har förslag på bättre lösning? (Att ställa spjälsängen i vårt rum är tyvärr inte ett alternativ)

Vi har redan pratat om det här en gång men jag känner mer och mer att det måste bli en madrass så imorgon är det dags för rond två av att försöka övertala Simon. Håll gärna en tumme!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats