Shane Filan - Love Always | annamopp

annamopp

Annons

Shane Filan – Love Always

Jag har insett att när man har småbarn finns inte riktigt samma tid att aktivt lyssna på musik, dessutom är jag en mästare på att glömma hörlurarna hemma på barnvagnspromenader, men nu någon vecka senare känner jag att jag är redo. Nu har jag hunnit lyssna igenom Shane Filans senaste album Love Always så pass att jag kan ge en recension. 

För er som inte har koll var Shane tidigare med i Westlife och har nu släppt sitt tredje soloalbum. I sann Westlifeanda finns en del covers på albumet och den här gången en aning för många i mitt tycke. Därmed inte sagt att de inte är bra, de är bara för många. Men om vi ska ta och gå in på låtnivå har ni mina åsikter här:

 1. This I Promise You – Nsyncs gamla låt. När jag först hörde den kände jag bara att nej, den här låten kräver Justin Timberlakes röst! Sen lysande jag igen… och igen… och igen… och nu fullkomligen älskar jag den!
 2. Don’t Dream It’s Over – cover nummer två och den tycker jag faktiskt han gör grymt jäkla bra! Ser fram emot att höra den live!
 3. Make You Feel My Love – helt ok men tyvärr inte mer än så
 4. Beautiful In White – för oss som följt Shane är det här inte en ny låt men jag har inte lyssnat på den desto mer tidigare så den känns ändå hyfsat fräsch och framför allt är albumversionen riktigt bra! Läste nånstans att den spelas ofta på bröllop i Kina (?) haha
 5. Need You Now – bra låt men det finns andra som gör den så mycket bättre! Albumets sämsta låt!
 6. Heaven – Bryan Adams låt passar Shane som handen i handsken! Tummen upp!
 7. Completely – första gången jag lyssnade igenom albumet var det den här låten jag fastnade mest för. Efter några lyssningar har jag hittat andra favoriter men det är fortfarande en mycket bra låt!
 8. Unbreakable – lyckligtvis inte en cover på Westlifes Unbreakable (hur konstigt hade inte det varit???) utan en låt som verkligen växer för varje lyssning och nu mer ger mig ståpäls rakt igenom. Framför allt refrängen, åh refrängen!!!
 9. Eyes Don’t Lie – bra men inget speciellt
 10. I Can’t Make You Love Me – tyckte den var lite seg först men det går inte att komma ifrån hur bra den passar Shanes röst
 11. Crazy Over You – var tvungen att lyssna på låten nu då jag inte kom ihåg den. Det säger kanske allt?
 12. Eternal Flame – faktiskt inte det minsta konstigt att höra en man sjunga den här även om jag trodde det innan. Inte albumets bästa låt men ändå riktigt bra

Sammanfattningsvis får albumet (bara!) 3,5 av 5 i betyg. Det är bra men Shane kan så otroligt mycket bättre!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats