Till skogs | annamopp

annamopp

Annons

Till skogs

Nu är jag och Eskil hemma igen sen några timmar. Vi har varit uppe i Hälsingland sen i onsdags med min pappa och i fredagskväll kom även min mamma och min syster upp. Simon har istället spenderat helgen i London med kompisar så nu sitter jag i soffan och väntar på att han ska ringa och säga att han landat. 

I norr har vi mest tagit det lugnt men huvudsysslan har varit lingonplockning. Det fanns verkligen hur mycket lingon som helst så hade vi behövt mer hade det bara varit att plocka! Tror jag fick ihop 2-3 liter på en kvart. 


Eskil har medan vi varit borta nog haft den värsta dagen i sitt liv. Vet verkligen inte vad som var fel men han skrek alldeles hysteriskt flera gånger under dagen och han som normalt sett älskar vagnen verkligen tvärvägrade att åka i den. Nästa dag var han en riktig solstråle och gnällde knappt ens när han var hungrig eller trött. Undrar om det var sista dagen på fas fem eller om det var något helt annat?

Nu ser vi fram emot en vecka med öppna förskolan, bilbesiktning (ok, det ser jag faktiskt inte alls fram emot) och såklart att vara på samma plats som Simon <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats